Oliwki MAESTROS VERDE PIMIENTO słoik 345g zielone bez pestki nadziane papryką
zawierającą 0.170 kg po odsączeniu
koszt 62.12 zł za 1 kg po odsączeniu
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: 0186694
EAN: 8436593001094
połączenie HTTPS
szybkie płatności PAYU, BLUE MEDIA
płatności kartą VISA, MASTERCARD
tysiące produktów z darmowym transportem!
każdy konsument ma 14 dni na rozmyślenie się z zakupu!
Masz pytania?
Nie szukaj dalej, skontaktuj się lub prześlij zapytanie tutaj.
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: 0186694
EAN: 8436593001094
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: 0187670
EAN: 8436593000219
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: 0193374
EAN: 8436593001865
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: 0186361
EAN: 8420403092099
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: 0186363
EAN: 8420403064720
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: 0186692
EAN: 8436593000295
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193586
EAN: 8420403081116
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: SUB0186693
EAN: 8420403092075
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193592
EAN: 8420403098428
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: 0186690
EAN: 8436593001391
Oliwki są idealne jako przekąska lub składnik wielu potraw kuchni śródziemnomorskiej. Warto je spożywać nie tylko ze względu na walory smakowe, ale także zdrowotne, gdyż są źródłem wielu minerałów i mikroelementów. Są bogate w polifenole wykazujące właściwości przeciwutleniające. Zawierają błonnik (usprawniający pracę jelit) potas, magnez i wapń oraz witaminy A i E.
Wysoką jakość swoich produktów Maestros Aceituneros zachowuje dzięki znajomość drzewa oliwnego, selekcji owoców, doborowi przypraw a także pełnej kontroli nad całym procesem produkcji od zbioru do pakowania. Firma spełnia surowe standardy produkcji żywności takie jak IFS (International Food Standard) oraz ISO 9001.
Oliwki są idealne jako przekąska, do białego i
czerwonego wina lub składnik wielu potraw kuchni środziemnomorskiej.
Warto je spożywać nie tylko ze względu na walory smakowe, ale także
zdrowotne, gdyż są źródłem wielu minerałów i mikroelementów. Są bogate w
polifenole wykazujące właściwości przeciwutleniające.