Oliwki MAESTROS ANCHOA puszka 1,5kg zielone bez pestki nadziewaną pastą z sardeli
zawierającą 1.500 kg
koszt 22.46 zł za 1 kg
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: 0203067
EAN: 8436593000363
połączenie HTTPS
szybkie płatności PAYU, BLUE MEDIA
płatności kartą VISA, MASTERCARD
tysiące produktów z darmowym transportem!
każdy konsument ma 14 dni na rozmyślenie się z zakupu!
Masz pytania?
Nie szukaj dalej, skontaktuj się lub prześlij zapytanie tutaj.
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: 0203067
EAN: 8436593000363
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: sub0206942
EAN: 8436593000578
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193614
EAN: 8420403096202
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: sub0200034
EAN: 8436593002077
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: sub0200033
EAN: 8436593002053
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: sub0200031
EAN: 8436593002091
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: sub0200032
EAN: 8436593002084
Kategoria: Oliwki
Producent: Maestros Aceituneros
Model: sub0200029
EAN: 8436593002046
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193612
EAN: 8420403081369
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193613
EAN: 8420403081352
Oliwki są idealne jako przekąska lub składnik wielu potraw kuchni śródziemnomorskiej. Warto je spożywać nie tylko ze względu na walory smakowe, ale także zdrowotne, gdyż są źródłem wielu minerałów i mikroelementów. Są bogate w polifenole wykazujące właściwości przeciwutleniające. Zawierają błonnik (usprawniający pracę jelit) potas, magnez i wapń oraz witaminy A i E.
Wysoką jakość swoich produktów Maestros Aceituneros zachowuje dzięki znajomość drzewa oliwnego, selekcji owoców, doborowi przypraw a także pełnej kontroli nad całym procesem produkcji od zbioru do pakowania. Firma spełnia surowe standardy produkcji żywności takie jak IFS (International Food Standard) oraz ISO 9001.
Oliwki są idealne jako przekąska, do białego i
czerwonego wina lub składnik wielu potraw kuchni środziemnomorskiej.
Warto je spożywać nie tylko ze względu na walory smakowe, ale także
zdrowotne, gdyż są źródłem wielu minerałów i mikroelementów. Są bogate w
polifenole wykazujące właściwości przeciwutleniające.