Oliwki SARASA Anchoa pusz.300g zielone oliwki nadziewane pastą anchois - bez pestki
zawierającą 0.130 kg po odsączeniu
koszt 61.46 zł za 1 kg po odsączeniu
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193582
EAN: 8420403091795
połączenie HTTPS
szybkie płatności PAYU, BLUE MEDIA
płatności kartą VISA, MASTERCARD
tysiące produktów z darmowym transportem!
każdy konsument ma 14 dni na rozmyślenie się z zakupu!
Masz pytania?
Nie szukaj dalej, skontaktuj się lub prześlij zapytanie tutaj.
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193582
EAN: 8420403091795
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193614
EAN: 8420403096202
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193603
EAN: 8420403080027
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193581
EAN: 8420403099258
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193600
EAN: 8420403096844
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193613
EAN: 8420403081352
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193578
EAN: 8420403015876
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: sub0193585
EAN: 8420403015500
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: SUB0186693
EAN: 8420403092075
Kategoria: Oliwki
Producent: Sarasa
Model: 0186363
EAN: 8420403064720
Oliwki są idealne jako przekąska lub składnik wielu potraw kuchni śródziemnomorskiej. Warto je spożywać nie tylko ze względu na walory smakowe, ale także zdrowotne, gdyż są źródłem wielu minerałów i mikroelementów. Są bogate w polifenole wykazujące właściwości przeciwutleniające. Zawierają błonnik (usprawniający pracę jelit) potas, magnez i wapń oraz witaminy A i E.
Wysoką jakość swoich produktów Maestros Aceituneros zachowuje dzięki znajomość drzewa oliwnego, selekcji owoców, doborowi przypraw a także pełnej kontroli nad całym procesem produkcji od zbioru do pakowania. Firma spełnia surowe standardy produkcji żywności takie jak IFS (International Food Standard) oraz ISO 9001.
Oliwki są idealne jako przekąska, do białego i
czerwonego wina lub składnik wielu potraw kuchni środziemnomorskiej.
Warto je spożywać nie tylko ze względu na walory smakowe, ale także
zdrowotne, gdyż są źródłem wielu minerałów i mikroelementów. Są bogate w
polifenole wykazujące właściwości przeciwutleniające.